MÉDIAAJÁNLAT

GREALE INGATLANIRODA

A Greale Ingatlaniroda oldalain az eladó ingatlanok meghirdetése megbízás alapján történik. A hirdetések megjelenítéséért díjat nem kérünk abban az esetben, amennyiben ingatlanirodánk megbízást kap az ingatlan értékesítésére.

Ingatlanközvetítői szolgáltatásunk igénybevétele »

Kiadó ingatlanok meghirdetése magánszemélyek részére a greale.hu oldalain * díjmentes, előfeltétele mindössze egy saját fiók létrehozása és használata, és egy időben, egyszerre csak egy kiadó ingatlan hirdetése.

Kiadó ingatlanok meghirdetése partner ingatlanirodák számára is *díjmentes.

Ingatlanirodák számára a Greale Csoport partneri együttműködést kínál az ingatlanok keresztértékesítésére.

Javaslatunk ingatlanközvetítői partnerség kialakítására »

Eladó és Kiadó ingatlanok meghirdetése partneri megállapodás, ingatlanközvetítői megbízás nélkül az alább hirdetési díjakon történhet mind magánszemélyeknek, mind irodáknak.

médiaajánlat

Minden ingatlanhirdetés tartalmazhat 10 db képet az alaprajzzal együtt. A képek egyenként nem haladhatják meg az 1MB-os méretet. Az árak a Greale Csoport minden aktuálisan rendelkezésre álló weboldalán és nyelvén való megjelenésre érvényesek, külön nyelvi felár nincs.

Az oldalainkon hirdetőknek további lehetőségeket biztosítunk külföldi ingatlanportálokon való megjelenésekre. Az elérhető külföldi partneroldalakról és hirdetési áraikról kérjen tájékoztatót. Tájékoztatót kérek külföldi hirdetési lehetőségekről »

* Minden díjmentes hirdetési lehetőség érvényességi idejének lejárata: 2015. december 31.