adatlap nyomtatása 

Győr-Moson-Sopron megye, Mosonmagyaróvár 
 

Hivatkozási szám: 3410561
Adatlap:
https://greale.hu/ingatlan/3410561
Ingatlan adatai
Irányár: 64 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára GYIK: 940 580 Ft
A régió átlag kínálati négyzetméterára GYIK: 880 567 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 69 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Emelet: 4. emelet
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Teljes bútorzattal együtt 69nm-s lakás, saját, zárt, udvari gépkocsibeállóval együtt eladó!

Mosonmagyaróvár Városközpontjában az egyik legújabb-2021-ben épült-, 5szintes, liftes, téglaépítésű társasházban, 4. emeleti, nappali + 2hálószobás,2 erkélyes, saját gépkocsibeállóval rendelkező, teljesen bútorozott, gépesített és mindennel felszerelt lakás eladó. A
A lakótér 69 m2 + 10 m2 erkély. Elrendezése: előtér, wc kézmosóval, fürdőszoba, közlekedő, 2 hálószoba, amerikai konyhás nappali,2 erkély.
A konyhabútor gépesített: indukciós főzőlappal, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, fagyasztós hűtőszekrénnyel, páraelszívóval felszerelt. A nappaliba kanapé, dohányzóasztal, médiaszekrény tv-vel található. A világítás energiatakarékos Led-lámpákkal szerelt. A fürdőben mosógép található. A lakásba hűtő-fűtő klíma került beépítésre.
Társasházban a külső falak 30 cm-es N+F téglából épültek, 15 cm hőszigeteléssel. A nyílászárók Internorm típusú, magas hő-és hangszigetelő képességű, 3 rétegű, 6 légkamrás műanyag ablakok, a nappaliban tolóajtóval. A hatékony hőszivattyú rendszer biztosítja a fűtést, a lakásban padlófűtés van. A szobákban igényes laminált parketta, míg a lakás többi részébe magas minőségű kerámiaburkolat került.

Az ingatlannal szemben zöldpark található, így a csend és nyugalom biztosított.
Zárt udvarban fix gépkocsibeálló tartozik a lakáshoz.

A lakás a képeken látható, teljes bútorzattal, felszereltséggel együtt eladó, vásárlást követően azonnal birtokba vehető.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre is szükség van, készséggel állok rendelkezésére díjmentes pénzügyi tanácsadással és támogatom az ügylet teljes körű lebonyolításában..
(hivatkozási szám: M112865)
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Infinity Home
Kapcsolattartó: ildikó Falakyné
Hirdető telefonszáma: +36704511888
Honlap:
 
Képek