adatlap nyomtatása 

Hajdú-Bihar megye, Debrecen 
 

Hivatkozási szám: 3403113
Adatlap:
https://greale.hu/ingatlan/3403113
Ingatlan adatai
Irányár: 135 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára GYIK: 964 286 Ft
A régió átlag kínálati négyzetméterára GYIK: 612 979 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 140 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 5
Építés éve: -
Emelet: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Debrecen egyik legkeresettebb részén, Bem tér közelében, egyirányú utcában kínálunk eladásra egy nappali + 4 hálószobás, zárt sorú beépítésű családi házat. Az ingatlan 2013-ban teljes körű felújításon esett át, és azóta is folyamatosan karbantartották, hogy minden igényt kielégítő otthont biztosítson.

Ház és telek
A ház alapterülete a földszinten 109 m², amelyhez egy tágas, 20 m²-es terasz is kapcsolódik, az emeleti rész pedig további 57 m²-t kínál. Az összesen 260 m²-es telek kiváló lehetőséget nyújt a kertészkedésre és pihenésre, ráadásul öntözőrendszer és fúrt kút is rendelkezésre áll, a föld alatt pedig esővíz tároló található.

Belső elrendezés
Az alsó szinten egy tágas nappali, egy hálószoba, egy külön WC, egy fürdőszoba káddal, valamint egy konyha-étkező található, amely közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. Az emeleten három további szoba, egy gardróbszoba, és egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel biztosítja a kényelmet. A Velux ablakok árnyékolóval és szúnyoghálóval vannak felszerelve, az utcafronton pedig redőnyök gondoskodnak a privát szféráról.

Modern és energiatakarékos megoldások
Az ingatlan rendkívül energiatakarékos, köszönhetően a korszerű homlokzati hőszigetelésnek, az Ariston kondenzációs kazánnak és a háromrétegű üvegezésű műanyag ablakoknak. A fűtési költség mindössze 10 ezer forint havonta. Az új víz-, gáz-, és villanyvezetékek pedig hosszú távon is gondtalan használatot biztosítanak.

Kiváló elhelyezkedés
A ház elhelyezkedése ideális, hiszen a környék rendkívül jól megközelíthető tömegközlekedéssel (buszok, villamos, troli). Az egyetemek és a belváros is könnyen és gyorsan elérhetők. Bár a házhoz nem tartozik garázs, a közelben bérelhető parkoló áll rendelkezésre.

Ár
Az ingatlan irányára 135 millió forint, és 1/1 tulajdonban van, tehermentes.

Ez a gondosan karbantartott, energiatakarékos családi ház tökéletes választás mindazok számára, akik Debrecen egyik legkedveltebb részén keresnek hosszú távú otthont.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!
(hivatkozási szám: M112687)
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: PARTNER INGATLAN
Kapcsolattartó: Bécsiné Kocsár Aliz
Hirdető telefonszáma: +36205022460
Honlap:
 
Képek