adatlap nyomtatása 

Hajdú-Bihar megye, Debrecen 
 

Hivatkozási szám: 3403112
Adatlap:
https://greale.hu/ingatlan/3403112
Ingatlan adatai
Irányár: 169 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára GYIK: 959 887 Ft
A régió átlag kínálati négyzetméterára GYIK: 612 979 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 177 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4
Építés éve: -
Emelet: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó exkluzív, minimalista stílusú, 2021-2022-ben épült luxus családi ház Pallagon. Az ingatlan 930 m²-es telken helyezkedik el és prémium minőségű anyagokból készült, maximálisan kielégítve a legmagasabb igényeket.

Ez a 118 m²-es lakóterületű ház tágas és világos terekkel várja új tulajdonosát. Az elegáns előtér továbbvezet a 45 m²-es nappali-étkező-konyha részbe, ahol csúcskategóriás, beépített konyhai gépek találhatók, beleértve a sütőt, mikrót, hűtőt és mosogatógépet. A ház három közel 11 m²-es hálószobával rendelkezik, valamint egy 10 m²-es luxus fürdőszobával, amely káddal, zuhanyzóval, dupla mosdókagylóval és WC-vel van felszerelve. Emellett található még egy külön WC kézmosóval, egy praktikus kamra, gardrób, közlekedő és mosókonyha (zuhanyzóval) is.

A nappaliból és az egyik hálószobából egy tágas, 90 m²-es teraszra léphetünk ki, amely elektromos zsalúziával van ellátva, míg a többi helyiségben elektromos redőnyök biztosítják a kényelmet. Az ingatlan fűtéséről és hűtéséről hőszivattyú gondoskodik, padlófűtés, valamint fal- és mennyezeti hűtés-fűtés formájában, hővisszanyerős szellőztetőrendszerrel kiegészítve. Egy elektromos kazán is beszerelésre került tartalékként, bár jelenleg nincs használatban. Az épület okostéglából épült, grafitos hőszigeteléssel rendelkezik. A kert és a terasz kialakítása még az új tulajdonos ízlésére vár, így teljes mértékben személyre szabható.

Ez az ingatlan minden részletében az eleganciát és a modern életérzést sugallja, kifinomult anyagok felhasználásával, professzionális kivitelezéssel. A napfényes, tágas terek és a minimalista dizájn harmonikus egységet alkotnak, tökéletes otthont biztosítva Önnek és családjának.

Ha Ön egy modern, korszerű és minimalista stílusú házra vágyik, amely az építkezés stresszétől mentesen, azonnal költözhető, és fontosnak tartja a gyerek- és családbarát, csendes, jó levegőjű környezetet, akkor ez az ingatlan az Ön számára ideális választás. A ház elhelyezkedése tökéletesen egyensúlyozza a nyugalmat és a városi élet közelségét.

Irányár: 169,9 millió Ft

CSOK és HITEL igényelhető.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tekintse meg személyesen ezt a kivételes otthont!
(hivatkozási szám: M112680)
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: PARTNER INGATLAN
Kapcsolattartó: Bécsiné Kocsár Aliz
Hirdető telefonszáma: +36205022460
Honlap:
 
Képek