adatlap nyomtatása 

Budapest, VI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3089205
Adatlap:
https://greale.hu/ingatlan/3089205
Ingatlan adatai
Irányár: 39 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára GYIK: 997 500 Ft
A régió átlag kínálati négyzetméterára GYIK: 1 618 555 Ft
Eltérés az átlagártól GYIK: - 38 %
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 40 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota:
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 1
Emelet: Félemelet
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó a VI. kerület központi részén az Izabella utcában, egy 3 emeletes lift nélküli téglatársasház magasföldszintjén, egy 40m2-es, jó állapotú, 1+1 szobás (teljesen különnyílóak), Ny-i fekvésű, udvari nézetű, konvektoros fűtéses, saját vízórával felszerelt, kiváló elosztású és adottságú világos, azonnal költözhető tehermentes lakás.
A ház, amelyben a lakás található az 1900-as évek elején épült hagyományos falazattal polgári stílusban. A ház külső és belső homlokzata jó állapotú. A lépcsőház tiszta és rendezett. A lakóközösség kulturált. A lakásba belépve egy tágas előszoba fogad. Innen közelíthető meg minden helyiség. Velünk szemben a konyha, amelyben egy jó állapotú konyhabútort található. A konyhabútor elegendő munkafelületet biztosít és elegendő tároló részt. A konyha végéből nyílik a zuhanyzófülkés kialakítású fürdőszoba és WC. Bal kéz felől a kisebbik szoba, jobb kéz felől a lakás legnagyobb helyisége a másik szoba nyílik. Mind a kettő szobában egy körülbelül 4m2-es galéria növeli a teret a belmagasságot kihasználva, amely 395cm. A szobák a nagy ablakoknak a fekvésének valamint a tágas belső udvarnak köszönhetően világos. A lakás igény esetén teljes bútorzattal eladó. Kiváló választás lehet fiataloknak, fiatal pároknak, diákoknak, befektetőknek kiadásra. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!

Műszaki: fűtés- gázkonvektor, meleg víz-hőtárolós villanybojler (éjszakai áramról megy) burkolat-laminált parketta és járólap, villany és vízvezetékek rendben, ablakok-korszerű műanyag, bejárati ajtó-több ponton záródó műanyag

Környék: Terézváros
Közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges. Pár perc sétára boltok, iskolák, óvodák, gyógyszertárak. Sportolni és kikapcsolódni vágyóknak a Városliget.

Közlekedés:
Villamos: 4-6
Trolibusz: 73,76
Busz:105,210,210B
Metró: M1-Vörösmarty utcai megálló valamint az M3-metró Lehel tér és a Nyugati pályaudvar
Éjszakai járat: 907 (hivatkozási szám: M105370)
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Eliteduo ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Horváth György
Hirdető telefonszáma: 06301083524
Honlap:
 
Képek